Orvosi kéziműszerek egyedi jelölése

Termékek Orvosi kéziműszerek egyedi jelölése


A SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt. több évtizedes tapasztalattal, jelentős szakértelemmel, gyártói körülmények között vállalja új, vagy használatban lévő- nem kizárólag saját gyártású- orvosi kéziműszerek egyedi lézerjelölését.

FELHÍVJUK FIGYELMÜKET, HOGY A NEM MEGFELELŐ JELÖLÉSI ELJÁRÁSBÓL ADÓDÓAN ESZKÖZEIK ROZSDÁSODHATNAK, RONGÁLÓDHATNAK! ORVOSI KÉZIMŰSZEREIKET MINDEN ESETBEN GYÁRTÓI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT, JELÖLTESSÉK!
 
A rozsdamentes acél a közönséges acéltól eltérően minimum 11% krómot tartalmaz a kristályszerkezetében. A króm a levegő oxigénjével reakcióba lépve krómoxiddá alakul egy igen vékony, sűrű láthatatlan passzív réteget (hártyát) képezve az acél felületén, ami megakadályozza az acél felületének és belső rétegeinek korrodálását, rozsdásodását. Az egyenletes vastagságú és összefüggő krómoxid réteg kialakulásának további feltétele a felületi érdesség minimális szintre csökkentésre (sima felület-kialakítás). Ebből következik, hogy hibás alapanyag vagy rossz gyártási technológia következtében a műszerek felületén repedések lehetnek, melyek oly mértékű felületi érdességet jelentenek, melyek mellett a rozsdamentes alapanyagú műszerek is rozsdásodni fognak, amellett, hogy a műszerhasználat közben ezen repedésekbe testfolyadék- és szövetmaradványok kerülhetnek, melyek nehezen eltávolíthatóak, így potenciális fertőzési kockázatot jelentenek a későbbi használat során.

Az acél orvosi kéziműszerek rozsdamentes acélból készülnek, a repedés-mentességet garantáló gyártástechnológia utolsó elemeként vegyi úton (passziválás) a passzív oxidréteg kialakítása, pótlása és megerősítése is megtörténik, így a korrózió megakadályozásával a műszerek tisztítása és sterilizálása során a fertőző anyagok az anyagfelületről tökéletesen eltávolításra kerülnek.

Az acél orvosi kéziműszerek előállítása során alkalmazott gyártástechnológia biztosítja a végfelhasználó számára, hogy a UDI kód az általunk ajánlott, kereskedelmi forgalomban beszerezhető olvasó berendezéssel a termék teljes életciklusa alatt visszaolvasható legyen.

Ennek két fő alapfeltétele:
Ezekből következik, hogy kizárólag az orvosi kéziműszergyártás során alkalmazott validált jelölési- és felületkezelési technológia garantálja teljes mértékben a rozsdamentes műszerjelölést.

Eszközjelölési kérdésekben a SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt. alábbi kollégái állnak az Önök szíves rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:
Kádasné Nagy Annamária
Értékesítési igazgató
​Tel: (52) 507-022/ 06-30-323-5380
​E-mail: anna_n@suban.hu

Bakóczy Judit
Export értékesítő
Tel: (52) 507-047
E-mail: bakoczy.judit@suban.hu
A SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt.  garantálja a termékeinek kiváló minőségét, árainak piacképességét, valamint a szállítási határidő betartását.

Megtisztelő bizalmukra a továbbiakban is számítunk.